Tutvustus
Sissejuhatus
Eeltingimuste programmid
Eeltingimuste programmid
Struktuursed ja ehituslikud eeltingimused
Tootmishoone disain, asukoht ning ruumid
1. Asukoht
2. Ruumide planeering
3. Siseviimistlus ja konstruktsioonid
4. Veevarustus, kanalisatsioon, ventilatsioon, valgustus
5. Kätepesukohad
6. Puhastamise ja desinfitseerimise vahendid
7. Seadmed ja töövahendid
8. Riietusruumid
9. Tualettruumid
Protsessi ja tegevuspõhised eeltingimused
1. Jäätmete hoiustamine ja eemaldamine
2. Puhastamine ja desinfitseerimine
3. Kahjurite kontroll
4. Toidu pakendid ja pakendamine, märgistamine
5. Vedu ja veovahendid
6. Personali tervisekontroll
7. Personali hügieen
8. Personali koolitus
9. Külastajad
10. Vee kvaliteet
11. Jälgitavus
12. Ohtliku toidu tagasivõtmine, tagasikutsumine
13. Allergeenid
14. Töömetoodika
HACCP-põhine menetlus
HACCP-põhine menetlus
Tegevused HACCP põhimõtete juurutamiseks
1. HACCP töörühma moodustamine
2. Toote kirjeldus
3. Protsessi tehnoloogilise skeemi koostamine ja kinnitamine
4. Ohtude analüüs
5. Kriitiliste kontrollpunktide määramine
6. Kriitiliste piiride kehtestamine kriitilistes kontrollpunktides
7. Korrigeerivate tegevuste kehtestamine
Lisad
• • •
Täidetav enesekontrolliplaan
Lisad
Lisad
Eelmine
Lisa 1
Lisa 2
Lisa 3
Lisa 4
Eelmine